Jūs atrodaties šeit: Aktualitātes > Preses relīzes
Jūs atrodaties šeit: Aktualitātes > Preses relīzes

Aktualizēs veselīga uztura nozīmi sabiedrības veselības saglabāšanā

31.05.2017
700

31.maijā Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Medicīnas izglītības tehnoloģiju centrā notiks seminārs par pārtikas produktu sastāva uzlabošanu, vēršot uzmanību uz piesātināto tauku, pievienotā sāls un cukura daudzuma samazināšanu. 

Seminārā, piesaistot Pasaules Veselības organizācijas un nacionāla līmeņa ekspertus, jomas profesionāļus, pārtikas produktu ražotājus un citus interesentus, diskutēs par iespējām uzlabot pārtikas produktu sastāvu un apmainīsies ar labās prakses piemēriem. Vienlaikus pārtikas ražotāji informēs par sasniegumiem jaunu pārtikas produktu ražošanā, kuriem ir uzlabots sastāvs. 

Mediju uzmanībai!

Trešdien, 31.maijā, plkst.15:00 RSU Medicīnas izglītības tehnoloģiju centrā (Anniņmuižas bulvāris 26A, 222./223.telpā) semināra ietvaros mediju pārstāvji aicināti iepazīties ar vietējo ražotāju pārtikas produktiem ar uzlabotu sastāvu un šo produktu izmantošanu veselīgu uzkodu pagatavošanā. Veselīgu ēdienu pagatavošanu no vietējiem pārtikas produktiem demonstrēs šefpavārs Lauris Aleksejevs. 

Pieteikties jaunumiem sadaļai:   Aktualitātes > Preses relīzes